top of page

Over ons

We heten u welkom op onze kwekerij !

Eragrostis curvula

De kwekerij

Passie voor grassen

 

Een liefde voor grassen. Hun schoonheid, eenvoud, elegantie. Al van kleins af aan hebben wij die passie want zo kunt u het wel noemen. Het zoeken naar nieuwe soorten en die dan uittesten is iets wat ons dagelijks bezighoudt . Zoeken naar nieuwe betere, mooiere varieteiten ook. We willen niet enkel veel varieteiten maar goeie varieteiten met duidelijk verschillende uiterlijke kenmerken. Bent u echter op zoek naar een bepaalde varieteit en hebben wij die niet in ons assortiment dan helpen wij u graag bij uw zoektocht en gaan we graag bij onze binnenlandse en buitenlandse collega's te rade.

Contact

Tom is verantwoordlijk voor de tuinaanleg en het brandhout. Heb je hierover een vraag of wens je afspraak? Bel dan 0474/610462 of

tom@provoost-ostyn.be 

Tuinaanleg

Passie voor tuinen

 

Tuinieren zit ons in het bloed ! We zijn opgegroeid met het vak van de tuinaanleg en dus waren planten al van kleinsaf een evidentie. Tom die runt nu het tuinaannemers bedrijf Bvba Provoost-Ostyn en niet zonder succes. In 2014 won hij brons op de wedstrijd voor de beste Vlaamse tuinaannemer. Wil je hulp met je tuin aan te leggen of te onderhouden? Aarzel niet en kijk op onze website www.provoost-ostyn.be  of stuur hem een mailtje : tom@provoost-ostyn.be

​Gezellige warmteWe verkopen brandhout beuk & eik. Bij ons gedroogd en klaar om bij u te branden. Meer info op www.provoost-ostyn.be .

 

 

Zorgboerderij

Op onze kwekerij kunnen mensen met of in afwachting van een VAPH budget terecht voor een actieve dagbesteding. Wij werken in kleine groep. Dit om de kwaliteit van onze werking hoog te houden en te kunnen blijven garanderen. Er is dus slechts plaats voor maximum 3 personen. 

Onze zorggasten helpen ons met de dagelijkse taken op de kwekerij. Dit is afhankelijk van het seizoen en aangepast aan de interesses van de zorggast. We richten ons vooral naar mensen met ASS maar iedereen die denkt dat hij bij ons zijn droomactiviteit heeft gevonden is natuurlijk welkom! Wij houden nu eenmaal niet van hokjes denken. 

Wie meer informatie wenst neem gerust contact op met Tinneke 0476/596176

of neem een kijkje op de website van groene zorg:  www.zorgboerderijenvlaanderen.be

bottom of page