1/10

Siergras


Eenvoud,

rust, natuur

Over ons

Wij zijn een kleine kwekerij met een passie voor grassen. Reeds meer dan 160 verschillende variëteiten zitten in ons aanbod en dit groeit nog steeds. We kweken zelf en daardoor kennen we onze planten door en door. Gratis advies is bij ons een evidentie.

siergrassen
Onze diensten
Nieuws

Onze kwekerij is gegroeid uit onze ervaring in de tuinaanleg. Wij zijn een tweede generatie tuinaannemersbedrijf en kunnen u helpen uw tuin tot een ware rustoase uit te bouwen.

 

 


Ontwerp
Aanleg
Onderhoud
Brandhout
Omheiningen

Terrassen​
Levering van planten

​De mooiste grassen voor de tuin

In dit boek dat door ons samen met Laurence Machiels werd geschreven kunt u alle informatie vinden over de soorten grassen, hun toepassing, standplaats en onderhoud. Het is verkrijgbaar in de boekhandel maar ook via ons te bestellen. Prijs: 24,99 euro

winterregeling

 

Vanaf maandag 30 november gaan wij in winterregeling en dit tot eind februari. In deze periode zijn wij enkel open op afspraak. 

Wilt u graag een boek of een cadeaubon schenken? Dit kan en wij doen er nog een extra kortingskaart bovenop! Met deze kaart krijgt u een eenmalige korting van 10% op uw aankoop van siergrassen tijdens 2021. Stuur dus gerust een mailtje naar info@grashalm.be om uw bestelling door te geven. 

Prettige feesten ! 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
DSC07164